Tusen Takk :)

Tusen takk for alle kommentarene jeg har fått hittil da :) Jeg setter stor pris på hvor hyggelige folk er i norge og gidder å skrive så snille kommentarer dei ikke engang kjenner :) Det setter jeg stor pris på:}

Min dag idag har vert en VELDIG deilig slappe av dag! For i HELE uken har jeg vert ganske så opptatt men har fått tid til å blogge da :) Man må jo ha litt tid til overs :) Så da ble Søndagen en liten kvile dag:]  Det var egentlig ganske deilig...den var så åpen på en måte..men jeg har ikke orket å blogget siden i morres...men jeg kan fortelle litt om dagen^^ Først så har jeg bare spilt litt osv..så måtte jeg jo strikke litt på den luen ( K&H prosjekt) som jeg lager på skolen da...også ble det MUFFINS laging...Spist allerede opp :P Jeg er en SÅ god baker :P


HAHA! Det var "påskemuffins" oppskriften jeg såg på : P


Så søt !


Og seff et bilde av meg :)

-Hva har du gjort idag?
God moren og statistikken senker !

God moren lesere !

Ja..det er sant ! Statistikken min senker og senker for hver dag som går. Kom igjen Folkz ! Kommentar listen får ganske så lite kommentarer såå pliis !

Idag vurderer jeg å dra i stallen ^^ Men det er liksom ingen å gå med....jaja...det er jo Søndag og jeg har vert aktiv i hele uken så jeg kan vell få ën dag fri ?? Jeg tar det som et ja..så da blir dagen idag an slappe av dag !

Jeg vet at det tar litt tid for at jeg skal ta den nye headeren men selinaah.blogg.no må jo sende den meg først ! Den kommer sikkert i løpet av uken den :)


hehe ^^


Aww <3

hehe :) Lenge siden jeg har tatt inn så mangen bilder på 1 innlegg:}

-Leser du min blogg fast?
Lørdag @ Snop !

Da har jeg og dei andre kjøpt snop ^^ så nå sitter jeg her og spiser det :) NAM !

-Har du kjøpt snop idag?
God moren !


God moren alle sammen !

YEES! Det er Lørdag og snope dag :) Jeg og Julie har nesten nettop vokna og spist DEILIG og mettende frokost. Senere idag vet vi ikke helt sikkert om hva vi skal gjøre...storebroren hennes har jo bursdag og da måjo jeg gå litt tidelig enn vanelig..og da er jeg ikke sikker¨på om jeg skal dra i stallen eller ikke. Og ellers er jo dette en vanelig Lørdag. Det jo egentlig en slappe av dag, men man må jo gjøre noe når man har litt fri fra skolen da :)

Har sett på Julie sitt VS mellom Taylor og Robert...og SERIØST JENTER ! Robert er liksom HOTTEST ! Men han er MIN ! Ellers biter jeg ! xD Og jeg trenger noen kommentarer...statistikken senker jo!!! Kom igjen folkz!

haha ! SYKT trøtt !


også søøte julie..som har mistet lille fingeren sin xD

- Hva skal du idag?

-The Cupcake xD


New Moon !

Da skal jeg sove hos Julie bestevennen min <3 Vi skal ha det såå gøyt ! Selv om vi har allerede hatt det SUPERT gøyt ! VI har nettop sett New moon 2'eren i twilight ! OG da er jo Robert alltid like kjekk og deilig da <3 Og han er bare min....ellers biter jeg :P Men under filmen diskuterte jeg og Julie om Taylor( Julie sin ) eller Robert ( MIN) var deiligst...Så da vil jeg ha dere kritikk....og ver ÆRLIG ! Men husk...jeg biter visst dere sier at Robert er dere...:P hahah..Og da koste vi oss med kakemenn ( VELDIG sånn filmsnop :P ) og sjokolade melk :D Siden Julie er sånn kalori hater så vi måtte ta det som var godt nok for henne :P Selv om kakemenn ikke er såå mye mere sunt enn alt annet da..  Men da vil jeg ha dere kritikk..: Taylor eller Robert ?

 

-Skal du sove hos noen i natt eller få overnatting?

 

Spørsmål runde -&gt; Svar !

Da er det svarene til spørsmålrunden !

 

Hvem er bestevennene dine? - Det er mangen det : ) Jeg kan ikke sette noen forann andre..tenk visst dei blir lei seg..kan svare på det når vi er mere privat :)

synes du selv du har din egen stil? jeg synest at jeg skiller meg litt ut ifra megden og det er jeg stolt over :)

hva er din favorittfilm? Favoritt film..hmm.... Twilight !

hva er din favorittserie? Simpsons, Family Griffing, Futurama

når begynte du å blogge? Det er vell etter sommeren : )

følger/leser du bloggen min ? Ja...sometimes

hvilke blogger følger eller leser du ? Det er mangen...Juliecc, Selinaah, gullhamsteren..osv..

hvilke skole går du på ? det er litt vell privat ??

hva gjør du på fritiden ? Jeg blogger, er med venner, skater(når det er fint vær), rir, og spiller håndball ^^

hva liker du ved bloggen din :)? Jeg liker vell desinget osv

liker du cupcake? ja...NAAAM !

når har du bursdag ? hmm....i sommer :)

liker du noen ? jaa....jeg kaller han 63441...hehe... for at folk ikke skal vite hvem han er :P Navnet hans i tall :)

hater du noen ? ja...eller.....nei....jeg vet egentlig ikke..-.-

Har du snart tid til og vere med meg eller:-P  Vell....jeg har en ganske FULL timeplan..så vi får se :P

 

Håper du likte svarene :)

Skoleblogging !

Da er jeg på skolen på data'en og det er storefri c: hahah....vi kan vere inne på data'en visst vi får datakort, og idag er jeg den heldige "vinneren" : P Senere idag blir det håndball trening og litt redigering på desinget...av: (www.mariesll.blogg.no) Hun skal hjelpe meg litt med bilde osv c: Det kommer til å bli kjempe fint til slutt...det kan kankje ta litt tid for å få det skikkelig fint da...mend et er verdt det :) Og idag skal Selinaah lage header...hun hadde ikke helt tid igår...men idag skal jeg "tvinge" henne til å lage xD mohahahah xD Neida..litt fritids...det er liksom data på skolen og folk er ganske så nyskjerrige..av og til så....jajaj....Men gleder meg til headeren og desinget blir ferdig :) Det kommer til å bli så FINT! hehe....Når jeg er allerede innpå kan jeg jo bare gi dere noen musikk tips c: Paramore ! Det er et hint om bra'e sanger :* Og jeg hører litt på dei nye sangene til Miley..osv..

Men nå er det andre sin tur....SEES !

 

God Moren Alle Sammen !

Ja......overskriften snakker for seg selv : P

 

Jeg hadde et lite smutthull tid for å gå på blogg c: Det blir nok et lengre innlegg senere.


Dere må ikke glemme at det er spørsmålrunde lengre nede på bloggen  !

-Har du av og til et lite smutthull for å blogge om morningen ?
www.selinaah.blogg.no

www.Selinaah.blogg.no skal lage header til meg, så jeg må ta innpå noen bilder hun kan bruke^^ Og www.gullhamsteren.blogg.no / www.mariesll.blogg.no skal lage desing :) Gleder meg <3

 

bilder til Selinaah :

 


Dette Selinaah c:


Og denne c;

-Liker du å lage header ?
Spørsmålrunde :)

Da har jeg tenkt på Spørsmålrunde. Men først kan jeg jo fortelle litt om dagen min :) Det har jo som vanelig vert en kjedelig skole dag.....men etter skole dro jeg rett på håndball-trening og jeg føler at jeg har utviklett meg som en litt mere håndball-spiller i det siste..det er jo ca. 2 månder siden jeg begynte...men....dere skjønner sikkert hva jeg mener. Det er da snø her, med ikke så mye i bakkene..-.-

Da er det bare til å spørre i vei...og denne gang...hver snill og kom med mangen spørsmål ^^Så...SPØRR!

Spørr meg spørsmål ! Jeg svarer ikke på for personelige eller private spørsmål c:

 
Les mer i arkivet » Oktober 2010 » September 2010 » August 2010

Om meg


Jeg er en glad og hyper jente. Jeg liker farger og Paramore. Jeg er glad i vennene mine. Jeg DIGGER å ri og DIGGER å spille håndball. Jeg blogger om meg selv, og det jeg liker å gjøre. :3

Legg meg til som venn


Legge meg til som venn? Trykk

Arkiv

hits